Welkom bij Okker!

 
Jaarcursus

moestuin en permacultuur

Praktijkgerichte jaaropleiding moestuinieren met de natuur mee. voor beginners.

8 vrijdagen in de tuin van Okker in Alken

Start op vrijdag 22 februari 2019.

 

VOLZET - wil je op de hoogte blijven van volgende reeksen, abonneer je dan op onze nieuwsbrief 

Workshops

Eetbare paddenstoelen

Ondertussen bijna een "klassieker" te noemen. De workshop Oesterzwammen kweken op koffiegruis gaat zijn derde winter in. 

Wil je ook leren je koffiegruis recycleren? En zelf leren lekkere oesterzwammen kweken? Schrijf je snel in voor deze super leuke workshop op zaterdag 23 februari 2019. 

Wil je op de hoogte gehouden worden van andere data? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Jaarcursus

Leuke samenwerking

Hou je van afwisseling? De jaarcursus wordt door twee straffe moestuinmadammen gegeven. Meestal geven we ieder een halve dag les, zo wordt het nooit saai. 

An Suetens heeft haar eigen permacultuurproject La Maitresse du Vert in de buurt van Landen. Kathleen Bervoets legt haar hart en ziel in Okker in Alken.

Praktijkgerichte jaaropleiding moestuinieren met de natuur mee. 

8 vrijdagen in de tuin van Okker in Alken

Start op vrijdag 22 februari 2019.

 

VOLZET - wil je op de hoogte blijven van nieuwe data, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Tip voor feestjes

cadeaubon voor workshops

Geef je liever een originele ervaring kado dan het zoveelste paar sokken of parfum? Of moet je zelf nog een verlanglijstje samenstellen? 

Je kan nu ook een cadeaubon voor een bedrag naar keuze van Okker en La Maîtresse Du Vert kopen. Te besteden voor al onze lessen en workshops. 

Zo is er opnieuw een workshop oesterzwammen kweken op koffiegruis en is er de jaarcursus Permacultuurtuinieren voor Beginners. 

Bekijk gerust de agenda.  Onderaan de agenda, vind je een inschrijfformulier waarmee je ook een cadeaubon kan kopen. (of duw op de rechterknop hieronder)

"lekkere workshop met zoveel nuttige weetjes! Wist niet dat mijn eigen tuin zoveel lekkers biedt, waar je niets voor moet doen. " 

Christine, deelneemster workshop moestuin